La vessant social d'aquest viatge emocionant

Mar de Llums de Nadal vol portar la màgia del Nadal a totes les realitats socials. La prioritat de l’esdeveniment és involucrar al barri en el qual es duu a terme i així compartir la il·lusió d’aquestes dates tan especials, per això es va facilitar l’accés de manera gratuïta per als veïns i famílies del Raval en la inauguració (1 i 2 de desembre) del nou espectacle.

A més, amb el projecte col·laboren tres organitzacions que constitueixen una part fonamental de l’experiència ja que aporten l’harmonia i l’acompanyament necessaris per a crear un ambient de somni:

La música en viu sona en el Museu Marítim de Barcelona gràcies a Vozes, una orquestra formada per nens en risc d’exclusió social, i a la Fundació Catalònia, un cor de persones amb discapacitat. I gràcies a EMISER, que ofereix oportunitats d’inserció laboral a persones amb diversitat funcional, els assistents a l’experiència compten amb atenció personalitzada al llarg de tot el recorregut.

Més informació sobre les organitzacions:

Vozes:

“Formació musical gratuïta i de qualitat per a nens i adolescents. Un projecte de vida per a la integració social que millora les competències personals dels alumnes, el seu rendiment escolar i la qualitat del seu entorn familiar, entre altres”.

Fundació Catalònia:

“Prestem serveis que satisfan les necessitats de persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn de conducta i/o situació de vulnerabilitat”.

Emiser:

“El nostre objectiu és la inserció al mercat laboral de persones amb diversitat funcional, basant-nos en la formació perquè adquireixin els coneixements i hàbits necessaris per al seu desenvolupament òptim en l’àmbit laboral, econòmic, personal i social i al seu torn a l’optimització dels serveis als nostres clients.”

Adreça

Av. Drassanes, 1  | 08001 Barcelona (comença l’experiència al Jardí del Museu)

Contacte

Si tens qualsevol dubte pots escriure’ns a: consultes@mardellums.com